Get Fit, hoe?

Het is alweer februari, de eerste weken van 2019 zijn voorbij gevlogen! Hoe gaat het met je goede voornemens? Nog steeds ‘on track’ of wordt het steeds lastiger om niet in oude patronen terug te vallen?


Ga door met je nieuwe healthy habits!
Het duurt vaak een tijdje voordat je resultaat ziet van al je inspanningen. Dit is de reden waarom veel mensen begin februari hun goede voornemens opgeven. Maar juist nú moet je volhouden om resultaat te zien!

Consistency is key

Het klinkt niet sexy, maar consistentie is de sleutel tot succes. Denk je maar in, als vaak ongezond eten tot slechtere resultaten leid, zal vaak gezond eten tot betere resultaten leiden.

It doesn’t happen overnight

Helaas wordt je na een paar weken gezond eten en sporten niet ineens met een sixpack wakker. Focus je daarom niet alleen maar op het nummertje op de weegschaal of wat je in de spiegel ziet. Voel je je fitter en gezonder? Begin je beter te worden in sporten? Dat is ook motivatie om door te zetten! Elke dag is een duit in het zakje naar een Fit Life. Hou je nieuwe gezonde gewoontes vol en je zult gegarandeerd resultaat zien!

2 antwoorden op “Get Fit, hoe?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *